Известие

Collapse
No announcement yet.

седалки GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• седалки GTV

Здравеите има ли някои представа къде има добър тапицер, за авто седалки защото шофиорската седалка е трагнала да се протарква и каса и по добар вариант ли е да е смениам с нова или фтора употреба и мога ли да намеря изобщо...

(ако има фенове от Пловдив с ГТВ-та нека драснат някви кординати може да направим едно кафенце и обменим инфо)

Re: седалки GTV

Първоначално публикувано от Mir0
    Здравеите има ли някои представа къде има добър тапицер, за авто седалки защото шофиорската седалка е трагнала да се протарква и каса и по добар вариант ли е да е смениам с нова или фтора употреба и мога ли да намеря изобщо...

(ako ima fenove ot plovdiv s GTV-ta neka drasnat niakvi kordinati moje da napravim edno kafence i obminim info)
    Радва ме факта, че от Пловдив се заформя стабилна групичка притежатели/фенове на GTV
    За съвети ми е рано да давам, защото съм пълен аматьор, но с радост ще дойда на среща на Алфа-клуба в Пловдив.

Comment

Скоро някои ми беше казвал за добър тапицер , ще разпитам и утре ще пиша !

(Ако искате дайте да се разберем за почивните дни за една среща на ГТВ :P )
      ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

ok

Comment

нито вест за тапицер нито за почивните дни

Comment

Working...
          X